Traiteurdienst: aan tafel met Amaryllis

Evenementen zijn vaak genoeg stresserend voor de gastheer of – vrouw. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en huur Aan tafel met Amaryllis in Deinze in! Wij komen naar u toe en bereiden alles wat u zelf wilt. Bij ons komt er geen vooropgesteld menu aan te pas. Wij maken wat u lekker vindt en dit gaat van aperitiefhapjes tot en met dessert bij u thuis of op verplaatsing. U kan onze kok reserveren voor allerhande feesten zoals babyborrels, communies en recepties. Indien u dit wenst, kunnen wij zelfs zorgen voor een vriendelijke bediening.

Verder kan u met behulp van reservatie verschillende dagschotels bestellen voor afhaling. Wij maken onze traiteurgerechten op maat en wens van de klant, maar hebben ook een gamma afhaalschotels in de winkel in Deinze die u spontaan kan komen halen bij ons. Zo kan u eens een avond gezellig achterover leunen met een verse maaltijd, zonder u zelf uit te sloven in de keuken.
Wij maken het graag gemakkelijk voor onze klanten, maar verwelkomen u eveneens met een glimlach in onze ZAAK.

Voor meer informatie over onze diensten, mag u ons altijd contacteren. Aan tafel met Amaryllis in Deinze staat u graag te woord.

Telefonische bestelling

Wij maken het graag gemakkelijk voor onze klanten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om al onze lekkernijen telefonisch te bestellen. Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan zeker een kijkje op onze facebookpagina waar u een reeks foto's kan bekijken. Zo kan u rustig beslissen wat u wilt. Uiteraard verwelkomt Aan tafel met Amaryllis in Deinze u ook maar al te graag persoonlijk in de zaak.

Indien u vragen hebt, mag u ons gerust altijd eens contacteren. Wij helpen u graag verder.

>

Bakkerij Amaryllis Tolpoortstraat 58  -  9800 Deinze  -  België  -  Tel.: 09 386 02 00 | Gsm : 0497 34 30 94  -  info@aantafelmetamaryllis.be BTW BE0656 837 676
Back to Top